Afbeelding
Foto: Starworks Studio

Kindervakantiewerk succes

Algemeen

HUIJBERGEN - Kindervakantiewerk Huijbergen organiseerde  hun Kerst-Inn in MFC De Kloek. Deze Kerst-Inn is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar en deze activiteit wordt al sinds 1982 gehouden. 

De Kerst-Inn is een beetje verlaat, maar wordt gehouden wanneer het kan en er plek is bij de Kloek. In het verleden vond dit zelfs pas in het nieuwe jaar plaats. Samen met 10 vrijwilligers en 72 kinderen was het een succes dit jaar. 

Tijdens de Kerst-Inn werden er spelletjes gedaan zoals Twister en Rummikub, maar ook werd er geknutseld. Gezamenlijk werd in kleine groepjes het voor- en nagerecht bereid. Voor het hoofdgerecht, friet met knakworst, zorgde Monica Mielke van de Kloek in de keuken met wat hulp. Na het eten werden de zelfgemaakte lampionnen gepakt, de jas aangetrokken en was het tijd voor de lampionnenoptocht. Prachtige zelfgemaakte en verlichte lampionnen in een regenbui. Maar dit maakte de kinderen niets uit. 

Bij terugkomst in de Kloek stond de lokale Dj Bram al klaar met zijn draaitafel en om verlichting op te bouwen. Want het was tijd om het feest af te sluiten met een minidisco. Om half negen uur kwamen de ouders de uitgeputte kinderen ophalen om naar huis te gaan. 

Kerst-Inn Huijbergen
Kerst-Inn Huijbergen
Kerst-Inn Huijbergen
Kerst-Inn Huijbergen
Kerst-Inn Huijbergen
Kerst-Inn Huijbergen
Afbeelding
Kerst-Inn huijbergen