Nieuwjaarswandeling Groei en Bloei.
Nieuwjaarswandeling Groei en Bloei. Foto: Starworks Studio

Groei & Bloei op pad

Algemeen

HUIJBERGEN - Groei & Bloei afdeling De Brabantse Wal organiseerde op zaterdag een Nieuwjaarswandeling door het prachtige landschap tussen Ossendrecht en Huijbergen. Ook deze vereniging van tuin- en plantenliefhebbers had in coronatijd niet de mogelijkheden om een wandeling te laten plaatsvinden. 

Maar liefst 28 leden stonden op tijd klaar bij Familyland om op pad te gaan voor deze tocht over 4,5 kilometer. Een viertal andere leden van Groei & Bloei kwamen pas na afloop om gezellig samen te eten. 

Om half twee begon de wandeling, eerst over het vakantiepark om het natuurgebied in te kunnen gaan. Het was prachtig weer om te wandelen, het gebied was dan ook niet al te nat en te sompig. Dus iedereen kon de sokken goed drooghouden. Over smalle paden en langs de steiger werd er gewandeld door de natuur richting de Abdijlaan. Daar werd de wandeling omhoog gemaakt en moesten de deelnemers soms wel opletten met de boomwortels. Maar alles verliep vlekkeloos en na ongeveer een uur kwam iedereen dan ook veilig terug bij Familyland. Hier werd gezamenlijk gegeten, de deelnemers konden kiezen uit erwtensoep of een pannenkoek. Het was een super geslaagde wandeling van Groei & Bloei afdeling De Brabantse Wal.