Afbeelding

The best of… MUSICALS

Algemeen

REGIO - Amateurverenigingen die net als Oranjevaan regelmatig musicals voor het voetlicht brengen, hebben een beperkte keuze. Populaire musicals als The Lion King, Elisabeth, Miss Saigon, Tarzan en Les Misérables kunnen niet door amateurs gespeeld worden. 

Dat is jammer voor musicalacteurs, muzikanten en het publiek. Tijdens The best of… MUSICALS worden deze musicals tóch gespeeld en gezongen. Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart brengen op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart de mooiste nummers uit de mooiste musicals ten gehore. Maar liefst 23 musicals passeren de revue in een wervelende show vol muziek, zang en dans. De muziek wordt gespeeld door het projectorkest dat bestaat uit ruim 45 muzikanten. De musicalnummers worden gezongen door het ensemble van zo’n 50 zangers en zangeressen en door een groot aantal solisten. Een even zo groot aantal leden van Ballet Dansschool Caroline nemen het danselement voor hun rekening.
Het aanbod is een aantrekkelijke mix van gevoelige ballads tot levendige meezingers en alles er tussenin. De TIM-Group zorgt net als bij de vorige producties ervoor dat licht en geluid professioneel zijn geregeld. Bovendien wordt extra ingezoomd op het visuele aspect. Kortom, The best of… MUSICALS belooft een genot voor oog en oor in de sporthal van De Parel in Fijnaart, die speciaal hiervoor wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 18,00 per stuk, inclusief een drankje in de pauze. Daarnaast zijn er ook speciale VIP-arrangementen: www.thebestofmusicals.nl