Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen tijdens een repetitie voor BloemStuk.
Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen tijdens een repetitie voor BloemStuk. Foto: Bep Tielemans

Onderling Kunstgenot presenteert BloemStuk

Algemeen

NISPEN - Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Nispen speelt donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april de tragikomedie ‘BloemStuk’, naar een bewerking van Gijs de Rooij. BloemStuk gaat over een zwaar onderwerp dat ‘met de juiste dosis humor’ op de planken wordt gezet op een locatie in Nispen.

Kristel heeft een gelukkig huwelijk. Een leuke baan, fijne vriendinnen, een bijzondere buurvrouw, een haat-liefdeverhouding met haar moeder en sinds kort kanker. Iedereen wil het beste voor Kristel, maar niemand weet wat dat nou echt is. 

Deze tragikomedie laat op een luchtige manier zien wat de ziekte kanker met jouzelf en je omgeving doet. 

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen durft onder regie van Gijs de Rooij de uitdaging aan te gaan om een voorstelling over een zwaar onderwerp met de juiste dosis humor op de planken te brengen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een zware avond! Integendeel: je gaat met een goed gevoel naar huis!

Onderling Kunstgenot speelt deze voorstelling op een locatie die nog geheim is. Op de avonden van de voorstellingen is het elke avond vanaf 19.00 uur verzamelen in café De Gouden Leeuw, Kerkplein 3 te Nispen. Tegen 19.45 uur neemt een ‘OK gids’ het publiek mee naar de speel-locatie in de buurt.

Toegang kost € 13.50 per persoon, inclusief bijdrage voor het goede doel ‘Sta(p) voor elkaar’. Kaarten reserveren kan via de website van de toneelvereniging:  www.onderlingkunstgenot.nl

Voor meer informatie zie ook de Facebookpagina.

Gezien het onderwerp leek het de toneelvereniging op zijn plaats om een gedeelte van de toegangsprijs te doneren aan een goed doel. Gekozen is voor het regionale Sta(p) voor elkaar, opgezet door het Fytaal Cancer Support Center Team. Zij geven mensen die in behandeling zijn voor kanker een extra steuntje in de rug, dit op allerlei gebied. Zie meer op hun website www.Stapvoorelkaar.nl

Afbeelding
Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen