Theatergroep Respect
Theatergroep Respect

Theatergroep Respect in De Kring

Algemeen

REGIO - Na de paasmusical van vorig jaar komt Theatergroep Respect op 1 en 2 april met de nieuwe productie: Hans en Grietje en de 7 biggetjes. 

Theatergroep Respect is een musicalgroep met een regiofunctie voor mensen met een beperking. Samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers produceren zij elk jaar een vrolijke, middagvullende voorstelling voor alle leeftijden in Schouwburg De Kring.

Dit jaar wordt het publiek meegenomen naar het bos, waar veel lieve dieren zijn maar waar ook een boze heks woont. En naar het dorpje, waar Hans en Grietje wonen, die zo’n honger hebben dat ze niet meer weten wat ze moeten doen. Ze horen mama en oma praten over een grote beslissing die ze gaan nemen zodat Hans en Grietje nooit meer honger zullen hebben.

En dat heeft grote gevolgen…..

In de pauze is er een optreden van Mien Oostvogels, een gezellig braderie en natuurlijk een springkussen en een kleurtafel voor de kinderen.

Theatergroep Respect heeft van 2 kanten ondersteuning mogen ontvangen. Han en Ank de Bra hebben zich weer vol overgave gestort op de dans. Nieuw dit jaar is de zang-ondersteuning van Ingrid, Miranda, Marion en Carola, 4 dames van het Invitéater. Samen met onze spelers zingen (en dansen) zij, dan weer als dwaallichtjes en dan weer als flarden, de sterren van de hemel. Ook Marijn van Geel zal aan het begin en einde van deze musical weer van zich laten horen.

‘Laat de sfeer op u inwerken en geniet van een heerlijk middagje verrassing, zang, dans en vooral veel plezier. De spelers kunnen veel meer dan de meeste mensen denken en vaak is hun handicap eerder een toevoeging’

De voorstellingen beginnen beide dagen om 14.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Schouwburg De Kring. (Online bestellen.)