Een tevreden klant na reparatie naaimachine door de Fiksclub.
Een tevreden klant na reparatie naaimachine door de Fiksclub.

Vrije inloop bij de Fiksclub

Algemeen

ROOSENDAAL – De Roosendaalse TTR Fiksclub komt op zaterdag 20 mei weer bij elkaar.

Vanaf 14.00 tot 16.30 uur staan handige helpers klaar om bezoekers in het Huis van de Westrand aan St. Lucasplein 3 in Roosendaal gratis te helpen met het repareren van meegebrachte kapotte spullen. Aanmelden is op dit moment niet nodig. Inloop tot 16.00 uur. Op de website ttroosendaal.nl vindt u enige dagen van tevoren ook de verwachting welke fiksers er aanwezig zullen zijn.

TTR staat voor Transition Town Roosendaal en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap. Zij komen eens per maand op een zaterdagmiddag bij elkaar. Alles wat het niet meer doet of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking; ook kapotte kleren of computer.

of als u zelf vastloopt met een brei- of naaipatroon.

om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen. Alles wat het niet meer doet of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking, behalve bladblazers. Let er wel op dat uw spullen schoon en compleet zijn. Neem dus ook de afstandsbediening, monitor, speakers, kabels en snoeren etc. mee, en natuurlijk goede batterijen!

Kom 20 mei naar de Fiksclub of mail naar info@ttroosendaal.nl.

De volgende geplande datum voor de Fiksclub in 2023 is zaterdag 24 juni.