Bewoners die snoepjes uitdelen
Bewoners die snoepjes uitdelen Foto: AB

Heerl’k Halloween druk bezocht

Algemeen

HEERLE -  Voor heel veel kinderen en begeleidende ouders was het dit jaar weer griezelen in de bebouwde kom van Heerle, ‘het griezeligste dorp van West-Brabant’. 

In een door de Stichting Heerl’k georganiseerd “Rondje Heerle” trokken de veelal verklede en/of geschminkte kinderen door het dorp. Het was goed donker dus de waxinelichtjes of brandende LED lampjes in de uitgeholde oranje-rode pompoenen kwamen goed van pas. Bij meerdere woningen hadden de bewoners extra hun best gedaan om er voor de kleintjes een spannende tocht van te maken. 

Op meerdere plaatsen was griezelige muziek te horen. Er was zelfs een druk bekeken en be-

luisterd griezelconcert in een garageruimte. Spinnen, spinnenwebben en spookjes waren vanaf de straat goed te zien. Onderweg kon op diverse plaatsen even worden gestopt bij een kraam voor het spelen van een spelletje. De kraam met een voetbalspel en de kraam met warme chocomel werden natuurlijk bezocht. Daar waar bij een woning langs de route een lichtje brandde kon door de basisschoolleerlingen worden aangebeld voor een snoepje. 

Na de helaas natte rondgang kwam iedereen weer in de dorpskern terug voor het bijwonen van een toneelstuk, uitgevoerd door het schoolteam. Voor de veiligheid werd ook goed gezorgd door meerdere vrijwilligers die het verkeer regelden. Een vet compliment voor de organisatie!

Aankondiging van Halloween activiteit
Bedankbord
Bewoners die snoep uitdelen
Versiering binnen  in de school voor Halloween
Halloween blik trappen