Afbeelding
Foto:

Trouwbeurs bij Natuurlijk! Kloof: alles in één

BERGEN OP ZOOM – REGIO - Partyhoeve Natuurlijk! Kloof, in de bossen tussen Bergen op Zoom en Wouwse Plantage, is misschien wel de mooiste en meest populaire trouwlocatie in de wijde omgeving. Op zondag 19 maart vindt er een grootse trouwbeurs plaats, waar je je hele trouwdag kunt vormgeven.

De broers Dylan en Kyle Hultermans die partyhoeve Natuurlijk! Kloof runnen zijn de derde generatie in een familiebedrijf dat dit jaar 39 jaar bestaat. Dylan vertelt dat zijn vader en opa in 1999 besloten zich volledig toe te leggen op huwelijken, vergaderingen en bedrijfsfeesten: “Inmiddels is 90% van wat we doen het verzorgen van huwelijksfeesten. Mensen trouwen graag bij ons vanwege onze locatie, midden in het bos. Als je bij ons trouwt, dan zijn we jouw privé locatie en kun je je huwelijksfeest inrichten zoals jij wil. Voor elke groepsgrootte hebben we een geschikte ruimte, maar als je je feest – of zelfs de ceremonie – liever buiten laat plaatsvinden, dan kan dat ook. We hebben een prachtige tuin van drie hectare, waar zelfs de herten en konijnen uit het bos zich soms laten zien.”


Specialisten

Het eerste dat aanstaande bruidsparen regelen is vaak de locatie. Pas daarna gaan ze beseffen hoeveel er komt kijken bij het regelen van een huwelijk. Dylan herkent dat en wil bruidsparen graag helpen. Daarom organiseert Natuurlijk! Kloof op zondag 19 maart al voor de zesde keer een grootse trouwbeurs: “Vaak bellen bruidsparen ons al terwijl de knietjes nog zeer doen van het aanzoek”, lacht Dylan. “Ze weten dat ze bij ons willen trouwen, maar zijn verder nog volledig blanco. Niet alleen hebben wij door onze ervaring in het trouwvak een enorm netwerk van betrouwbare partijen om ons heen verzameld, we weten ook hoeveel er kan. Dat hou je als bruidspaar soms gewoon niet voor mogelijk. Deze trouwbeurs organiseren we om bruidsparen te laten zien wat er allemaal kan, om ze de kans te geven kennis te maken met betrouwbare specialisten en om ze misschien wel in staat te stellen om hun hele bruiloft in één dag vorm te geven.”

De trouwbeurs bij Natuurlijk! Kloof begint op zondag 19 maart om 11.30 uur en duurt tot 18.00 uur. De lijst met aanwezigen is lang: van fotograaf Erwin Koolen, videograaf Wilmer Kousemaker, de Wedding DJ's, evenementenvormgever Enjoy Pure Styling, zangeres Sabine Zingt, Bakkerij Heijnen uit Wouw, juwelier Art Object, ambtenaren Marion van Merode en De Kale Babs, het muzikale duo Luizter met hun "luisterverhalen” en enkele modehuizen. "De trouwbeurs draait niet om ons maar we zorgen wel dat er die dag veel te zien en te horen is in Natuurlijk! Kloof. In elke ruimte zijn live optredens en we zorgen voor een real-life ceremonie, zodat bezoekers zich een beeld kunnen vormen van hoe een huwelijksfeest eraan toe gaat. Voor elke bezoeker is er een lekker drankje. En entreegeld? Daar doen we niet aan. Iedereen mag gratis inspiratie komen opdoen”, aldus Dylan Hultermans. 


"Mensen trouwen graag bij ons vanwege onze locatie in het bos"

Partyhoeve Natuurlijk! Kloof,
Zurenhoek 5, 4624 RC Bergen op Zoom,
telefoon: 0164-256579,
info@natuurlijkkloof.nl
www.natuurlijkkloof.nl

Afbeelding