Kindcentrum de Baayaert is ook geschikt voor de allerkleinsten.
Kindcentrum de Baayaert is ook geschikt voor de allerkleinsten.

Ook de allerkleinsten welkom!

Algemeen

WOUW - Sinds 9 januari 2023 zijn ook de allerkleinsten welkom bij Kindcentrum de Baayaert. In de babygroep krijgt een baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. 

De eerste vriendjes leert een kind kennen op de dagopvang. Hoe klein een kind ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen elkaar en zoeken elkaar op. 

De babyspecialisten van Kindcentrum de Baayaert stimuleren baby’s om nieuwe vaardigheden te leren door middel van leuke en uitdagende activiteiten. Er wordt gekeken naar wat een kleintje al kan én waar extra aandacht nodig is.

Nieuwbouw Kindcentrum de Baayaert

Begin dit jaar is er een start gemaakt met de nieuwsbouw. In het nieuwe gebouw worden er mooie lokalen gerealiseerd voor de dagopvang, peutergroep en BSO. Naar verwachting duurt de verbouwing anderhalf jaar. Kindcentrum de Baayaert hoopt schooljaar 2024-2025 te starten in het splinternieuwe gebouw. Tot die tijd zijn de kinderen welkom op de tijdelijke locatie aan Strijp 27 in Wouw, waar een schitterende ruimte is ingericht.

Kindcentrum: opvang en onderwijs onder één dak

Bij Kindcentrum de Baayaert vormen opvang en onderwijs samen een kindcentrum. Kinderen van 0 t/m 12 jaar leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten elkaar onder één dak. Hier werkt heel het team vanuit één visie. Voor de kinderen betekent dit dat er een vloeiende overgang is tussen opvang en onderwijs en dat er een breed (activiteiten)aanbod is. De ontwikkeling van de kinderen wordt in een doorgaande lijn gevolgd. Zo wordt duidelijk wat de talenten van de

kinderen zijn en waar kinderen eventueel extra aandacht verdienen.

Kom een kijkje nemen bij Kindcentrum de Baayaert!

Bas Blummel, directeur Kindcentrum de Baayaert: “Ook ervaren hoe fijn je kind bij Kindcentrum de Baayaert kan spelen, leren en ontdekken? Maak een afspraak voor een rondleiding via debaayaert@kibeo.nl of
telefoon (0165) 303370.

We maken graag kennis met jou en je kind!

Afbeelding