Gezellig rikken in Moerstraten

MOERSTRATEN - Op zondag 26 februari zal er weer een rikmiddag gehouden worden in café de Bakker in Moerstraten. Zoals altijd begint deze middag om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking plaatsvinden rond 17.00 uur.


Afgelopen maand was er weer een mooie opkomst en werd fel om de punten gestreden. Dat moest ook wel want de verschillen aan de top waren minimaal. 

Tenslotte kon Karel van Baren met 123 punten tot winnaar uitgeroepen worden. Hij had één punt meer dan Jack Huijps. Direct daarachter kwam de zeer verdienstelijke Kees Bovée met 118 punten. Toen viel er een gaatje. Toon Suijkerbuijk werd vierde met 110 punten, gevolgd door Jack Voorbraak met 105 punten, Nico Mathijssen met 101 punten en ex aequo Cees Mies en Eric Vonk met 99 punten. 

De laatste prijzen gingen naar Piet Dekkers met 98 punten, Walther Jansen met 95 punten en Dirk Gulik met 92 punten.

De prijs voor de hoogste serie was ook voor winnaar Karel van Baren met 63 punten, terwijl Julia de Weert met 6 punten de laagste serieprijs kon meenemen.


'Derde helft'

Daarna was er nog een lange 'derde helft' zoals bij de voetbal ook gangbaar is. Daarbij werden ook de komende kaartdata nog eens genoemd. 

Immers, na 26 februari volgen nog rikmiddagen op zondag 19 maart en zondag 16 april!