Afbeelding

Laatste rikmiddag van seizoen

Algemeen

MOERSTRATEN - Op zondag 16 april zal de laatste rikmiddag van dit seizoen in café de Bakker te Moerstraten gehouden worden. Zoals altijd begint deze middag om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking rond 17.00 uur plaatsvinden. 

Gebruikelijk is om op deze laatste samenkomst iedere deelnemer met een prijs naar huis te laten gaan. Afgelopen maand was de wedstrijd weer spannend. 

Triomf

Velen maakten tot de laatste ronde een kans op de overwinning, maar het was uiteindelijk Kees Bovee, die eindelijk weer eens triomfeerde. Hij haalde slechts 111 punten, maar was daarmee toch Piet Uitdewilligen met 110 punten en Ad van der Heijden met 107 punten de baas. 

Op de vierde plaats eindigde Thijs Jansen met 100 punten. Daarna kwam de altijd goed scorende Cor van Meel met 95 punten. Henny Elsevier behaalde 93 punten en de laatste prijswinnaars waren ex aequo Jack Voorbraak en Eric Vonk met 86 punten. De prijs voor de hoogste serie ging naar Thijs Jansen met 51 punten, terwijl de poedelprijs een prooi was voor Jack Huijps met 14 punten.

Nakaarten

Daarna werd nog gezellig “nagekaart” en ook al vooruitgekeken naar de laatste rikmiddag in dit seizoen, nu al een geslaagd seizoen omdat corona geen roet in het eten heeft gestrooid!