Nieuwe eigenaresse Kaya Azimi is trots op de mooie praktijk die zij voortzet en het team.
Nieuwe eigenaresse Kaya Azimi is trots op de mooie praktijk die zij voortzet en het team. Foto: Els Rommers

Kaya Azimi zet Tandartspraktijk de Geer voort

Vervolg van de voorpagina - 


"Het is fijn om te merken dat we allemaal hetzelfde willen: zorgen dat onze patiënten, ook al komen ze hier niet voor hun plezier, toch met een glimlach en meer zelfvertrouwen de deur uitgaan. We hebben patiënten die in Breda en Dordrecht wonen en naar onze praktijk komen rijden. Dat zegt wel wat… Het is dan ook een voorrecht deze praktijk voort te mogen zetten met mensen die mijn visie en passie voor het vak delen. De stadse drukte waarin ik ben opgegroeid en heb gestudeerd, ruil ik graag in voor de gemoedelijke sfeer en oprechte belangstelling die ik in deze omgeving ervaar. Hier ben ik op mijn plek”, zegt Kaya Azimi.

Nieuwe kansen
Erik sluit welwillend aan om te poseren voor de foto en geeft aan alle vertrouwen te hebben in Kaya. "Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en de laatste tijd heeft het me best weleens gefrustreerd dat er door alle administratieplicht minder tijd overblijft voor mijn werkelijke vak. Het is goed om een stap terug te doen en de weg vrij te maken voor een jongere vakgenote zoals Kaya. Voorlopig werk ik nog twee dagen per week in de praktijk. Noem het een ontwenningskuur”, grapt hij.


"Ongetwijfeld zal Kaya haar eigen stempel op de praktijk drukken, zoals al blijkt uit de naamswijziging, maar dat is goed. Zo hoort het te gaan. Wat zeker níet zal veranderen, is de uitstekende zorg voor onze patiënten. Die hebben bij ons altijd centraal gestaan en ik weet zeker dat Kaya de tandartsenpraktijk in die geest zal voortzetten. Daarom hebben we ook voor Kaya gekozen en zij voor ons.”


Feestelijke viering overname
Dat de overname zo soepel en naar ieders tevredenheid is verlopen, mag gevierd worden, vinden Erik, Karolien, Kaya en het team. “Collega's, patiënten en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom op vrijdag 24 maart tussen 15.00 en 20.00 uur op Geerhoek 29 om het glas te heffen”, nodigt Kaya iedereen uit. “Dan toosten we gezamenlijk onder het genot van lekkere hapjes op een mooie toekomst.”



Tandartspraktijk de Geer
Geerhoek 29
4724 EG Wouw
0165-301460
www.tandartspraktijkdegeer.nl
info@tandartspraktijkdegeer.nl

Afbeelding