Locatie        : Kruisland 2024-03-26
Foto.            : IMAN FASE FOTOGRAFIE
Onderwerp : Kruisland - DOSKO
Locatie : Kruisland 2024-03-26 Foto. : IMAN FASE FOTOGRAFIE Onderwerp : Kruisland - DOSKO Foto: Iman Fase

Wie heeft de langste adem?

Algemeen

REGIO WOUW - Een aantal jaren geleden is in ons voetbal de promotie-degradatieregeling op de schop gegaan. Daarom hebben onze amateurvoetbalclubs nu tot het eind van de competitie iets om voor te spelen. Voor veel clubs zit er een nacompetitie aan te komen: helemaal niet erg als het maar goed afloopt.

SC Kruisland

SC Kruisland wordt nu in onze krant uitgelicht met een extra pagina. 

Rimboe

Vierdeklasser Rimboe gaat waarschijnlijk geen kampioen meer worden. BSC en Borgvliet hebben de beste papieren. Rimboe kan zich met een periodetitel op zak helemaal op de nacompetitie richten.

NSV

Vierdeklasser NSV haakt nog aan. Degradatie is nog geen feit maar NSV staat er beroerd voor. ‘Even’ twee keer achter elkaar winnen en de wereld ziet er weer heel anders uit. 

Vivoo

Vijfdeklasser Vivoo uit Huijbergen sluipt stiekem naar de derde plaats. Veel zal afhangen van de derby HSC - Vivoo. Die ploegen lijken aan elkaar gewaagd en de winnaar kan nog meedoen voor de prijzen. Gloria UC en Molenschot strijden om de titel maar daarachter is nog van alles mogelijk.

HSC’28

Voor vijfdeklasser HSC is hetzelfde verhaal van toepassing als voor Vivoo. Achter de twee koplopers kan alles nog. Tussen NVS, Vivoo, OVV en HSC zit weinig krachtsverschil. Dus: wie heeft de langste adem?

FC Moerstraten

Al dat promoveren en degraderen gaat aan Moerstraten voorbij. Lekker ballen in de reserveklasse heeft zo ook zijn charmes. Het is maar net waar je voor kiest.

SC Welberg

SC Welberg heeft eindelijk een wedstrijd gewonnen. Nou was Boeimeer een ideaal slachtoffer, omdat die ploeg in uitwedstrijden geen best team op de been kan brengen. Voor Welberg geeft het vertrouwen en wie weet wat het slot van de competitie nog brengt. 

Cluzona

Cluzona zit net onder de top in de tweede klasse. RBC en Antibarbari zijn een maatje te groot, maar voor de rest doet Cluzona niet onder. Met VCF strijdt Cluzona om de derde plaats. Het programma van Cluzona lijkt gunstig, al weet je het in de slotfase van de competitie maar nooit met die degradatiekandidaten. 

Excelsior Essen

Excelsior Essen bivakkeert vrij comfortabel in de middenmoot van de derde provinciaal. Mooi complex, mooie ploeg, leuk voetbal net over de grens. 

Locatie        : Kruisland 2024-03-26
Foto.            : IMAN FASE FOTOGRAFIE
Onderwerp : Kruisland - DOSKO
Locatie        : Kruisland 2024-03-26
Foto.            : IMAN FASE FOTOGRAFIE
Onderwerp : Kruisland - DOSKO
Cluzona
Cluzona
Cluzona
Afbeelding