Afbeelding
Foto:

Truffelceremonie.com opent tweede vestiging in Hoeven

HOEVEN - Truffelceremonie.com heeft begin maart haar tweede vestiging in Hoeven, Noord-Brabant geopend. Deze nieuwe vestiging biedt dezelfde truffelceremonies en psychedelische therapie als de eerste locatie in Zutphen.

 

Caitlin Harmsen is psycholoog en gespecialiseerd in de toepassing van psychedelische therapie bij de behandeling van psychische aandoeningen, trauma en verslavingen. Haar ervaring en kennis op dit gebied maken haar een waardevolle aanwinst voor het team van Truffelceremonie.com.

Psychedelische therapie, zoals die wordt aangeboden bij Truffelceremonie.com, is een alternatieve benadering van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybinehoudende truffels om de patiënt te helpen bij het verkennen van zijn of haar innerlijke gevoelens en emoties. Deze benadering is in opkomst als een veelbelovende behandelingsoptie voor patiënten met depressie, angststoornissen, burn-out, verslaving en andere psychische aandoeningen. "Door ons programma stoppen deelnemers in drie maanden tijd met hun drugs- of alcoholverslaving en lossen burn-outs en depressies op."

Truffelceremonie.com heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een veilige en betrouwbare aanbieder van psychedelische therapie. De nieuwe vestiging in Hoeven zal deze kwaliteit blijven bieden, onder leiding van Caitlin.

"We zijn erg blij om onze tweede vestiging te openen en om onze cliënten in Zeeland, Noord-Brabant en België te kunnen bedienen", aldus een woordvoerder van Truffelceremonie.com. "We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van Caitlin Harmsen aan ons team ons zal helpen om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden."

Caitlin heeft haar praktijk in het oude Bovendonk klooster in Hoeven gevestigd. Het voormalige klooster is tegenwoordig omgebouwd tot een hotel en conferentiecentrum en biedt onderdak aan verschillende therapeuten die hun praktijk hier hebben. Caitlin is verheugd zich te hebben kunnen vestigen in dit inspirerende gebouw om zo verder te kunnen werken aan de ontwikkeling van psychedelische therapie in Nederland.

Truffelceremonie.com is trots op haar rol in de ontwikkeling van psychedelische therapie als een veelbelovend alternatief op traditionele psychotherapie. Met de opening van haar tweede vestiging in Hoeven is Truffelceremonie.com vastbesloten om deze waardevolle behandelingsoptie toegankelijk te maken voor meer mensen in Nederland en België.


Contact: www.truffelceremonie.com
E-mail: info@truffelceremonie.com
Telefoon: 085-7605444


------------------------------------------------

Afbeelding
Truffelceremonie