Eigenaresse Rian van Curvy by Rian in Halsteren.
Eigenaresse Rian van Curvy by Rian in Halsteren. Foto: Mariska Wildeman

Curvy by Rian en haar drie B's

Halsteren - Curvy by Rian is een trendy zaak met dameskleding, van maat 42 t/m 58, gespecialiseerd op de borsten, buik en billen. Zelf noemt Rian dit de drie belangrijke B's voor de volslanke dames. Curvy by Rian vind je aan Dorpsstraat 102 in Halsteren.

Rian is haar winkel begonnen omdat ze zelf als volslanke dame niet altijd haar draai kon vinden in "normale" kledingzaken, er was over het algemeen weinig aanbod voor dames met een maatje meer. Curvy by Rian verkoopt verschillende merken maar staat toch wel bekend om haar grote Only M collectie, ze is de enige met een zo'n grote collectie in zuidwest Brabant en een deel van Zeeland. En daar is ze trots op!

Toen we vroegen waar Curvy by Rian om bekend staat reageerde Rian 'We proberen iedereen van een goed en eerlijk advies te voorzien, er hangt een ongedwongen en gezellige sfeer in de winkel, er is altijd tijd voor een gezellige babbel en een bakje koffie. Ik vind het belangrijk dat een dame zich op haar gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt wanneer ze fijne kleding draagt.' 


Only M-dag

Op zaterdag 29 april 2023, van 11:00 uur tot 16:00 uur, is er een Only M-dag. Tijdens deze dag kan er worden genoten van een hapje en een drankje, ook krijg je een kijkje achter de schermen van Only M en is er nog meer collectie aanwezig dan Rian normaal al in haar winkel heeft. Je ontvangt deze dag een goodiebag, bij elke aankoop, met leuke cadeautjes en een tegoedbon van Curvy by Rian. Houdt voor deze dag vooral de socials van Curvy by Rian in de gaten!


Jezelf zijn en voelen ook met een maatje meer, dat is wat Curvy by Rian uitstraalt!

Afbeelding