Malletkorps Oranje Wouw.
Malletkorps Oranje Wouw. Foto: malletkorps Oranje

Malletkorps Oranje viert jubileum

WOUW - Malletkorps Oranje uit Wouw organiseert op zaterdagavond 13 mei aanstaande een jubileumconcert ter gelegenheid van hun 45+2 jarig jubieum in cultureel centrum de Geerhoek in Wouw. 

Onder leiding van dirigent Djuri den Tuinder zal het korps een gevarieerd muziekprogramma presenteren. Onder te titel Goed-Fout worden oude en nieuwe werken op een verassende manier ten gehore gebracht. 

Ook zal er aan dit concert worden meegewerkt door zangeres Fleur van Tienen en een dj. De aanvang van het concert is 20.00 uur en kaarten zijn te verkrijgen op:

www.harmonieoranje.nl


Malletkorps Oranje is opgericht op 27 mei 1975 als drumband - tamboerkorps en werd in 1977 omgevormd tot Tamboer- lyra korps. Oprichter en instructeur Adrie Baaten behaalde met dit korps mooie successen. Inmiddels is het korps uitgegroeid tot een malletkorps dat klinkt als een klok. Naast trommels heeft het korps melodische slagwerkinstrumenten zoals klokkenspel, xylofoon en vibrafoon. 


Divers repertoire

Ook het muziekrepertoire is in de loop van de jaren behoorlijk veranderd. Van loopmarsen tot concertwerken en  pop, rock, musical en film melodieën. Ook Latijns- Amerikaanse muziek ontbreekt niet op het repertoire.