Vergane Glorie, met o.a. Björn van der Doelen op 17 juni in OLT Nispen
Vergane Glorie, met o.a. Björn van der Doelen op 17 juni in OLT Nispen Foto: Ellen Jeurissen

Openluchttheater seizoen Nispen gestart

NISPEN - Stichting Openluchttheater van Nispen heeft met zorg voor jong en oud geprogrammeerd voor het nieuwe seizoen. Dit is zondag van start gegaan tijdens de Kunstmarkt in het dorp. Het kleine Openluchttheater bevindt zich direct achter de kerk in het dorpscentrum en is zonder reservering toegankelijk. Komende voorstellingen: zaterdag 3 juni Blues uit Ossendrecht/Roosendaal met Nienke Dingemans en haar band; zondag 4 juni verteltheater met Woeste Willem; 11 juni koffieconcert St. Caecilia; 17 juni muziekvoorstelling "Vergane Glorie”; 21 juni Franse chansons. www.oltn.nl. Foto's opening: www.dekrantregiowouw.nl

Onderstaand enkele voorstellingen in the spotlights.

De Kunstmarkt, georganiseerd door Cultureel Nispen, trapt op zondag 21 mei van 10 tot 17 uur af. In het theater zal hierbij muziek ten gehore gebracht worden van o.a. Popkoor Akkoord, Gitaargroep Naalden en van het duo Silke en Ruud uit Essen; fijne luisterliedjes; wees welkom!

Noteer hierna alvast in u agenda dat het Matinee orkest van Muziek Vereniging Roosendaal weer op bezoek komt en wel op dinsdagmiddag 23 mei; zij staan garant voor een gezellige middag.

Dan is er Blues uit Ossendrecht/Roosendaal met Nienke Dingemans en haar band (o.a. Jan van Bijnen en Joost Verbraak) op zaterdag 3 juni en er is verteltheater voor het hele gezin met Woeste Willem door Harro van Lien op zondag 4 juni (naar het bekende boek van Dieter en Ingrid Schubert: over o.a. stoer doen en vriendschappen: alleen als je niet bang bent voor piraten!).

Harmonie St Caecilia uit Nispen komt met het jeugdorkest op zondag 11 juni en zal ook zelf een koffieconcert verzorgen.

Zaterdag 17 juni komt niemand minder dan Björn van der Doelen (voormalig Prof voetballer die nu naast acteur en radiomaker ook muzikant is), Ruud van den Boogaard en Martijn Kuijten met de muziekvoorstelling “Vergane Glorie” een ode brengen aan de verstoteling.

Woensdag 21 juni komt Alliance Française weer graag terug naar Nispen voor het Fête de la Musique, een avondje luisteren of meezingen met de mooiste Franse chansons.

Zondag 9 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Exotische markt, naast mooie kramen met voornamelijk goede doelen zullen ondermeer Sol y Luna, Jeremy Olivier, Som du Sol, Nexus Tribal , Souvernirs d’Afrique en One Revolution Band op het programma staan.

Om al in de juiste sfeer te komen zal op zaterdagmiddag 8 juli een voorproefje georganiseerd worden; zodat u actief mee kunt komen zingen, dansen en/of trommelen.

Nog veel meer gaat er plaatsvinden, wat dacht u van een Magische Kast met de Nederlands kampioen Jongleren en Goochelen voor kinderen? De Sooz mét live muziek van The Dead Wax en Nispen Klassiek met Ton Meijer in de voorstelling Mozart voor jong & oud. De Open Air Bioscoop in samenwerking met Filmhuis Cinema Paradiso zal het seizoen afsluiten.

Op www.oltn.nl kunt u alle informatie, inclusief de details, terugvinden. Het Openluchttheater Nispen is ook te volgen op Facebook.

Mocht u ook vrijwilligerswerk willen doen in (of achter de schermen van) het Openluchttheater van Nispen, stuur dan een mailtje naar info@oltn.nl

Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen
Nispen