Hanne van de Veeken.
Hanne van de Veeken. Foto: A van Bockel

Fysiotherapie Nispen en Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE - Even bijpraten. Voor inwoners van onder andere Wouwse Plantage, Nispen, Huijbergen en Wouw is fysiotherapeute Hanne van de Veeken-Knoops sinds 2015 een bekend gezicht. In 2003 is Hanne afgestudeerd aan Hogeschool Breda (Avans). Daarnaast heeft zij zich aansluitend verder verdiept in Arbeids- en bedrijfsfysiotherapie (2005 en 2007). Na een aantal jaren in Nieuw Zeeland te hebben gewoond, heeft zij vervolgens in 2015 haar eigen praktijk in Wouwse Plantage opgezet. Tijd om iedereen even bij te praten, want er is inmiddels het nodige rond haar praktijk en werkgebied veranderd. 

Sinds december 2022 heeft Hanne een nieuwe moderne praktijkruimte in de Bosbesstraat 16 te Wouwse Plantage. De ruimte straalt rust en warmte uit en is voorzien van alle benodigde moderne oefenapparatuur en materialen. 

Hanne: “Het is voor mensen een prettige ruimte om in behandeld te worden of te revalideren. Daarnaast is het voor mijn collega’s en mijzelf een inspirerende locatie om te kunnen werken en mensen te begeleiden. De reacties op de nieuwe praktijkruimte zijn enthousiast en alle ontwikkelingen worden heel positief ontvangen. Binnenkort wordt een bijpassende nieuwe website en huisstijl gelanceerd.”

De praktijk is uitgebreid door in Nispen achter Dorpshuis Nisipa een tweede vestiging (met adres Bergsebaan 8a) te openen. Ook hier is voor Hanne en haar team een sfeervolle praktijklocatie met twee behandelkamers en een flinke oefenruimte gerealiseerd. Hanne: “De eerste jaren na het starten als zelfstandige heb ik met name als solistische fysiotherapeut gewerkt. Zowel in mijn praktijk als op locatie bij mensen thuis. Ik heb daarnaast zorgvuldig een netwerk opgebouwd van collega’s in de regio waarmee ik goed samenwerk. Ook heb ik waarnemingen gedaan om vooral het collegiale contact te behouden. Ik kijk daar met veel plezier op terug. Vanaf 2023 heb ik mijn eigen team met drie betrokken en bevlogen collega’s. We vormen samen een enthousiast en professioneel gezelschap binnen de praktijk. Naast dat het voor de kwaliteit van zorg goed is om te kunnen sparren en overleggen, heeft het persoonlijk een duidelijke toename van werkplezier voor me gecreëerd. Samen weet je gewoon meer dan alleen. We kunnen nu de zorg nog beter op elkaar afstemmen om uiteindelijk tot het beste behandelresultaat te komen. De praktijk verder opbouwen is leuk en uitdagend. Zeker omdat Wouwse Plantage en Nispen me aan het hart liggen; beide dorpen ken ik goed. Zo heb ik jarenlang in Nispen gevoetbald en woon ik met mijn gezin in Wouwse Plantage. Het is gewoon erg leuk om hier fysiotherapie aan te kunnen bieden. 


Aanbod en specialisaties

De specialisaties binnen de praktijk voor fysiotherapie Nispen en Wouwse Plantage zijn: fysiotherapie en manuele therapie; lymfe- en oedeemtherapie; psychosomatische begeleiding en coaching; arbeids- en bedrijfsfysiotherapie; begeleiding bij  artrose en perifeer arterieel vaatlijden (zoals etalagebenen); longaandoeningen zoals COPD en Long Covid, osteoporose; valpreventie volgens het Otago programma; (sport) revalidatie en begeleiding na een operatieve ingreep aan schouder, heup, knie et cetera; dry-needling en medical taping; conditieopbouw en weer in beweging komen na immobiliteit en/of ziekte; sport- en ontspanningsmassage.
In de toekomst wil Hanne van de Veeken-Knoops graag de dienstverlening uitbreiden met echografisch onderzoek en starten met kleine groepstrainingen onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of beweegagoog.


Een afspraak plannen met Fysiotherapie Nispen en Wouwse Plantage kan via de website: stuur een berichtje via de “bel me terug”-knop; via internet: stuur een e-mail naar:

info@fysiowouwseplantage.nl of telefonisch of per WhatsApp via mobiel: 06-57730593.


Behandelruimte in de praktijk Nispen.
Wachtkamer Nispen