Proost!
Proost! Foto: A van Bockel

Lang leve het terras!

Lekker eten en drinken op het terras. Wij zetten een aantal terrashouders 'in het zonnetje', die vooral met de fiets gemakkelijk bereikbaar zijn. Wij raden u aan overal even langs te fietsen voor een hapje of een drankje. Lekker mensen kijken in de voorjaarszon. Wat een genot!

Na een lange periode van donker weer en regenbuien is de zon eindelijk weer zichtbaar en de temperatuur prettig warm. Tijd dus om een aantal terrassen te bezoeken en onze positieve ervaringen de komende edities met de lezer te delen. 

We zijn met ons terrassenrondje gestart in het centrum van Kruisland en zitten zaterdagmiddag op een groot maar gezellig ingericht terras van “De Commerce”. Je kunt er geriefelijk in de schaduw en in de volle zon zitten. Wij zijn niet de enigen die met de fiets zijn gestopt. Niet hutje mutje zitten maar op een prettige afstand van andere tafels. 

De kaart geeft zicht op een ruime keuze aan (non)alcoholische dranken, hapjes en lekkere maaltijden. We kunnen zelf bestellen maar wij wachten even op de bediening. Wachten? Nou, deze man weet hoe je klanten tevreden stelt. Hij is snel bij onze tafel om de bestelling op te nemen, communiceert prettig en is binnen de kortste keren terug met een volgepakt dienblad. Zo hoort dat! De grote bierglazen zijn perfect afgevuld en hebben een mooie schuimkraag. De bestelde borrelhapjes zijn goed warm en zeer smakelijk. Ook als we willen afrekenen wordt er alert gereageerd. Het te betalen bedrag is oké. Een vet compliment voor het team!

 van "De Commerce” in Kruisland.

Ijs en Nagerecht kaart
Lunchkaart de Commerce
QR code
De Commerce Kruisland