Makelaar en taxateur Kees Buijsen.
Makelaar en taxateur Kees Buijsen. Foto:

“Jullie Kiske verkopt mun huis”

WOUW - REGIO - Kees Buijsen is een begrip in makelaarsland. Al 35 jaar “aan de bak” om huizen te kopen (als aankoopmakelaar), te verkopen (als verkoopmakelaar) of te taxeren (als registermakelaar).


Kees is 55 jaar geleden in Wouw geboren, daar ook opgegroeid en naar school gegaan. Hij kent daardoor veel mensen die in Wouw en omgeving wonen en, net als hij, bij voetbalclub Cluzona hebben gespeeld. Zijn ouders wonen nog altijd in Wouw.
Kees woont met zijn echtgenote en vier kinderen in Woensdrecht maar werkt vanuit een kantoorruimte in het centrum van Roosendaal voor de regio West-Brabant en Tholen.


Vertrouwen

Hij begon de studie makelaardij tijdens zijn 14 maanden dienstplicht en rondde zijn HBO studie enkele jaren later af. Kees startte in 1989 als assistent-makelaar in Den Bosch. “Ik zag het licht; makelaardij leek mij geweldig", horen we Kees enthousiast zeggen. 

Na drie jaar verruilde Kees Den Bosch voor Roosendaal. Gedurende 35 jaar heeft hij als makelaar en later als franchise-ondernemer de woningmarkt in West-Brabant goed leren kennen. Veel kopers en verkopers gunden Kees hun opdracht en kijken tevreden terug. Het vertrouwen was gerechtvaardigd!


Zelfstandig
Sinds twee maanden heeft Kees een doorstart gemaakt als zelfstandig makelaar onder eigen naam en kantoor. In Wouw en omgeving kennen ze hem als “Een van ons” . Hij spreekt de taal van de regio, staat tussen de mensen en veel klanten die hij spreekt kennen zijn ouders.

Recent reageerde een verkopende dame wel op een heel leuke wijze toen hij de drempel overstapte: “Weet jouw moeder dat je hier bent?”


Kwaliteit 

En zo komt ook de kop van dit verhaal, "Jullie Kiske verkopt mun huis”, uit de praktijk van alledag als Kees weer een woning in de verkoop heeft gezet. De boodschap hierachter: 'Hij is een jongen uit het dorp, hij begrijpt ons'. 

Maar bepalend is uiteindelijk toch de kwaliteit van zijn geleverde diensten dat een opdracht hem wordt gegund. 

Veel succes Kees!

Kees Buijsen