Wegrestaurant Burger Stack is zoveel meer dan een tussenstop voor reizigers.
Wegrestaurant Burger Stack is zoveel meer dan een tussenstop voor reizigers. Foto: Dennis van Loenhout

Proef waar Burger Stack voor staat!

BERGEN OP ZOOM - Wegrestaurant Burger Stack is niet alleen een mooie plaats voor een tussenstop voor reizigers langs de A58, het is zoveel meer. Ondernemer Faouaz Dachouite: "Natuurlijk trekt een wegrestaurant veel publiek dat onderweg is, maar we zien ook heel veel mensen uit Bergen op Zoom, Roosendaal en omliggende dorpen naar de Wouwse Tol komen om bij ons een burger te eten. Of voor onze lekkere verse koffie, met een heerlijk gebakje van lokale bakkerij Van Ravels erbij. Die hebben we 'to go', of uiteraard in ons restaurant. Altijd fijn om de dag ontspannen te kunnen beginnen, koffie, krantje, gebakje. Heerlijk."

 

De Bergenaar Faouaz is ondernemer in hart en nieren. Hij verdiende zijn sporen in de modebranche en verlegde in 2014 zijn focus naar de horeca. Na jaren in het centrum van Antwerpen een fastfoodrestaurant te hebben uitgebaat, besloot hij terug naar Nederland te verhuizen. Burger Stack is ontstaan tijdens de coronacrisis. Dat maakte dit een grotere uitdaging dan vooraf verwacht: "De coronacrisis was geen fijne tijd, maar achteraf gezien gaf het me wel de kans om rustig te beginnen en mijn restaurant en klanten te leren kennen. Het gaf ons de ruimte om ons te focussen op de kwaliteit van ons uitgebreide aanbod. Wat hier uit de keuken komt moet goed zijn, daarin leggen we de lat heel hoog."  

 

Kwaliteit

Faouaz Dachouite vervolgt: "Veel grote fastfoodketens zijn gericht op kwantiteit, maar wij kiezen voor kwaliteit. Kort samengevat is dat wat Burger Stack onderscheidt van de concurrentie in fastfoodland. Bovendien hebben wij voor elk wat wils." 

Bij Burger Stack staan namelijk niet alleen de lekkerste burgers van Bergen op Zoom op het menu. Het is ook een ideale locatie voor de lunch. Wie van Belgische baguettes houdt, moet zeker een keer bij Burger Stack langs. Faouaz haalt de baguettes écht uit België en bakt ze ter plaatse af. Zo zijn de baguettes altijd gegarandeerd ovenvers, te beleggen met een uitgebreide keuze aan Belgisch beleg. 

 

Kortingen

Maar vergeet ook alle andere gerechten niet. Krokante friet, fried chicken, salades, veel verschillende hamburgers, pizza's, ijs en milkshakes. Aan de kinderen is ook gedacht, met de kids meals mét natuurlijk een leuke verrassing erbij. Burger Stack heeft ook een voordeel app, waar regelmatig coupons met leuke kortingen te vinden zijn. "Op die manier kunnen wij iets extra's bieden aan onze vaste gasten!".

De aandacht die Faouaz en zijn team besteden aan hun gerechten zie je ook terug in de inrichting van het restaurant. Daar is duidelijk de nodige liefde en aandacht in gaan zitten. In de hoek krijg je nog net een kijkje in de keuken, waar ook Faouaz zelf nog regelmatig te vinden is: "Ik vind het leuk om alles zelf te doen, ik wil alles zien en ik wil mezelf ook niet boven mijn team plaatsen. Samen zorgen we ervoor dat onze kwaliteit hoog blijft, en maken we nieuwe plannen. Een drive-through staat hoog op mijn wensenlijstje, daarover zijn we druk in gesprek met Rijkswaterstaat. Wordt vervolgd!"
Meer informatie op www.burgerstack.nl

Afbeelding
Afbeelding