Rosemary Englebert viert het 25-jarig bestaan van haar lingeriezaak in Oud Gastel.
Rosemary Englebert viert het 25-jarig bestaan van haar lingeriezaak in Oud Gastel. Foto:

Feest bij Rosemary's Lingerie

OUD GASTEL - Rosemary’s Lingerie in Oud Gastel bestaat op 18 juni vijfentwintig jaar! Om deze mooie mijlpaal te vieren, organiseert eigenaresse Rosemarie Englebert een jubileumactie. 


Alle klanten van de lingeriewinkel worden van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni getrakteerd op een feestelijke attentie, acties en een hapje en drankje.
Maak kennis met Rosemary’s Lingerie aan Dorpsstraat 25 in Oud Gastel, de lingeriewinkel van Rosemarie Englebert. Het charmante winkelpand ligt op een goed bereikbare locatie en eenmaal binnen is duidelijk dat er een zeer ruim assortiment gevoerd wordt.

Er is persoonlijke aandacht, een eerlijk en goed advies en vakkundige hulp bij de keuze van de juiste maat of het juiste model.

Dames uit de wijde omtrek  en daarbuiten kunnen bij Rosemary’s Lingerie terecht voor lingerie, badmode, nachtmode en ondermode van merken als Simone Perele, Chantelle, Anita, Felina, Ten Cate, Rösch, Sunflair en Cyell. Dit zijn merken in het midden- en hoogsegment. 

Daarnaast is de lingeriezaak gespecialiseerd in het adviseren en aanmeten van borstprotheses. Rosemarie is sinds 2009 opgeleid mammacare-adviseur en geeft advies aan vrouwen die een borstamputatie of borstbesparende operatie hebben ondergaan.

Daarnaast vindt u bij Rosemarie ook voor heren en kinderen ondermode, nachtmode en badmode. 

"Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden de winkel verlaten”, legt Rosemarie Englebert uit.