Repetitie Theatergroep Respect
Repetitie Theatergroep Respect Foto: Theatergroep Respect

Respect speelt Op Vazandsie in Frankrijk

Algemeen

Na de vrolijke musical over Hans en Grietje van vorig jaar komt Theatergroep Respect 30 en 31 maart met de nieuwe productie “Op Vazandsie in Frankrijk”. 

Theatergroep Respect, genomineerd voor de Cultuurprijs Roosendaal 2023, is een musicalgroep voor mensen met een beperking. Samen met veel enthousiaste vrijwilligers produceren zij elk jaar een vrolijke, middag vullende voorstelling voor alle leeftijden in Schouwburg De Kring.

Dit jaar nemen zij u mee op vakantie! We gaan naar Frankrijk, waar Tilly en Frans met hun ouders neerstrijken in een bungalowpark met een groot bos en een mooi meer. Daar horen Frans en Tilly de legende van de Nutons, een dwergenvolk dat arme mensen helpt. Zou het echt waar zijn? Of toch een legende? En dat vragen de twee boeven, François en Francoise, zich ook af….

In de pauze is er een optreden van Mien Oostvogels en natuurlijk een springkussen en een kleurtafel voor de kinderen. Bovendien gaan we, alleen op 31 maart, paaseieren zoeken.

We zijn heel blij met de zang-ondersteuning van Ingrid, Miranda, Marion en Carola, 4 dames van het Invitéater, winnaar van de Cultuurprijs Roosendaal 2023. Ook Han en Ank de Bra hebben zich weer vol overgave gestort op de dans.

Laat de sfeer op u inwerken en geniet van een heerlijk middagje verrassing, zang, dans en vooral veel plezier. Onze spelers kunnen veel meer dan de meeste mensen denken en vaak is hun handicap eerder een toevoeging!

De voorstellingen beginnen beide dagen om 14.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Schouwburg De Kring. (Online bestellen.)