Verkopers in de dop.
Verkopers in de dop. Foto: AB

Garagesale Wouwse Plantage weer succes

Algemeen

WOUWSE PLANTAGE - Zon en wolken, 17 graden, een stevig briesje en veel bezoekers. Dat kenmerkte de jaarlijkse garagesale van Wouwse Plantage op zondag 7 april. De Krant ging even bij Simpel en Puur aan de Plantagebaan een plattegrond van Wouwse Plantage ophalen zodat de deelnemers aan de garagesale makkelijk te vinden zijn.

Er wordt in de binnenruimte van Simpel en Puur rond 11.00 uur al werk gemaakt van het schminken van kinderen. Ook zijn meerdere jeugdigen met verf een kunstwerkje aan het maken. En als dan ook de zon nog uitbundig schijnt, dan is het tijd voor een lekker ijsje, aangereikt vanuit de caravan. 

Langs de Plantagebaan staat al snel een groot aantal auto’s in de berm geparkeerd. Bezoekers aan de garagesale moeten dus goed oppassen want het is zondag en ook op het fietspad is het druk, vooral met amateurwielrenners. 

Voor ieder wat wils

We stoppen bij meerdere adressen in het dorp en lopen even het erf op of de garage binnen. Wat opvalt: een diversiteit aan spelletjes, boeken, glaswerk en nog veel meer wat “in de verkoop” kan. Gelukkig zijn er genoeg gegadigden die voor weinig geld de nieuwe eigenaar van de aangeboden spullen willen worden. 

Succes

De reacties van de verkopers is zonder uitzondering positief. Zowel over de organisatie: “goed geregeld!” als over het aantal geïnteresseerde bezoekers: “best wel druk”. 

Een succesvol evenement mogen we de garagesale Wouwse Plantage dus zeker wel noemen.

Knutselen tijdens de garagesale bij Simpel en Puur.
Schminken bij garagesale Simpel en Puur
Verkoop van volop spulletjes.
Plattegrond Garagesale
Schepijs bij Simpel en Puur
 Banner
Verkoop van spulletjes
Aanplakbiljet gemaakt door kind