Afbeelding

Kalmthoutse Stratenloop

Algemeen

KALMTHOUT - De tweede editie van de Kalmthoutse stratenloop vindt plaats op zondagmiddag 5 mei. Deze loopwedstrijd voert door het centrum en de landelijke paden van Kalmthout. Vorig jaar waren bij de eerste editie meer dan 200 lopers present.

De organisatie hoopt dit aantal te overtreffen en de Kalmthoutse stratenloop op termijn te laten uitgroeien tot een gevestigd loopevenement. Het motto van de Kalmthoutse stratenloop is loopplezier. Het maakt niet uit of je een ervaren hardloper bent of net begint met lopen, de Kalmthoutse stratenloop verwelkomt iedereen! Een leuke, sportieve sfeer staat voorop. 

De dag begint om 13.10 uur met de gratis kids run, een nieuwe toevoeging aan het evenement. De hoofdwedstrijden over 5 km en 10 km, starten om 14.00. Elke deelnemer krijgt een leuke attentie en maakt kans op een plaatsje op het algemene podium (m/v), zowel bij de 5 km als bij de 10 km. 

Voor de Kalmthoutse deelnemers is een apart podium. De Kalmthoutse top drie (m/v) ontvangt een leuke attentie als erkenning voor hun lokale prestaties. De deelnemers van de kids run ontvangen een speciale medaille en eveneens een mooie attentie. Inschrijven kan online of ter plaatse vanaf 11.30 uur in het ontmoetingscentrum Zonnedauw, Kapellensteenweg 170, 2920 Kalmthout. De inschrijvingen ter plaatse worden om 13.45 uur afgesloten. Meer informatie en inschrijvingen op de website en Facebook-pagina van de Kalmthoutse stratenloop..