De Bieb Werkt!
De Bieb Werkt!

De Bieb Werkt!

Algemeen

ROOSENDAAL - REGIO - Wil jij in 2023 jouw droombaan vinden en kun je daarbij hulp gebruiken?
De Bieb Werkt!

Het vinden van jouw droombaan kan soms best lastig zijn. De Bibliotheek West-Brabant biedt in de bibliotheken in Roosendaal en Bergen op Zoom het programma De Bieb Werkt aan. We geven werkzoekenden praktische tips die hen kunnen helpen bij het vinden van een leuke baan. Ook biedt De Bieb Werkt ruimte om te (leren) netwerken.

Een aantal activiteiten wordt georganiseerd samen met JobOn, een landelijke community die werkzoekenden helpt bij het vinden van een leuke baan.

De Bieb Werkt bestaat uit een aantal workshops die onder meer gaan over persoonlijke ontwikkeling en sollicitatievaardigheden. Je kunt zelf kiezen welke onderdelen van het programma jij graag wilt volgen. Je kunt ook het volledige programma volgen.

De eerste workshop is het Droombaanspel. Je kunt op 16 januari deelnemen in de bibliotheek in Roosendaal en op 17 januari in de bibliotheek in Bergen op Zoom.

Deelname is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Het is wel belangrijk dat je jezelf vooraf aanmeldt. Dat kan via www.bibliotheekwb.nl/debiebwerkt

Daar vind je ook het volledige programma met alle data.