Locatie geweldsincident aan Julianaweg in Wouwse Plantage.
Locatie geweldsincident aan Julianaweg in Wouwse Plantage.

Politieonderzoek op locatie geweldsincident Wouwse Plantage afgerond

Algemeen

WOUWSE PLANTAGE - Zaterdagmiddag heeft de forensische opsporing het onderzoek op de locatie van het geweldsincident aan de Julianaweg afgerond. Bij het incident kwam vrijdagavond een 58-jarige man uit Bergen op Zoom om het leven. De politie tast nog in het duister over wat er precies is voorgevallen bij de woning aan de Julianaweg. 

Op steenworp afstand van het incident zijn twee jaar geleden ook de beruchte “martelcontainers” aangetroffen. Of er een verband is met de eerdere ontdekking van de martelcontainers, of dat de nabijheid ervan puur toeval is, is onduidelijk.

Het slachtoffer is vrijdagavond rond 21:30 uur zwaargewond aangetroffen bij het vervallen pand. Hulpverleners kwamen massaal naar de Julianaweg maar konden niets meer betekenen voor de man. Hoe de man om het leven is gekomen wordt vanwege het onderzoek nog niet bekend gemaakt. Een auto waar de politie eerder onderzoek bij heeft gedaan is zaterdagmiddag door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie zet het onderzoek naar het incident voort en is nog steeds op zoek naar getuigen.

Tips
Heeft u iets verdachts gezien? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Julianaweg, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000. Ook mensen met eventuele camerabeelden uit de omgeving worden gevraagd contact op te nemen met de politie.