Karin van Merode-Doggen bij het nieuw te bouwen Jumbo Pick-Up Point in Wouw.
Karin van Merode-Doggen bij het nieuw te bouwen Jumbo Pick-Up Point in Wouw.

Nieuwbouw Pick-Up Point Jumbo supermarkt

Algemeen

WOUW - De Jumbo supermarkt in Wouw is een lokaal betrokken supermarkt met een regiofunctie. Jumbo Wouw is bij vele verenigingen en evenementen lokaal betrokken zoals Koningsdag, Sinterklaasfeest, Cluzona, de tennisvereniging, De Zonnebloem, Wouw Schoon, de Schaatsbaan en de avondvierdaagse. 

“De inwoners van Wouw en omliggende dorpen weten De Jumbo in Wouw goed te vinden”, vertelt filiaalmanager Ramona Stok. “Het is soms erg druk met de aantallen bezoekers in de winkel en bij de kassa. De winkel is eigenlijk te klein voor het bredere assortiment dat we graag zouden willen voeren. We investeren daarom, waar mogelijk, in het winkelbeeld en de schap-beschikbaarheid.”

Door de sluiting van Primera en de Dio-drogisterij is de meerwaarde van Jumbo in het dorpscentrum van Wouw dus alleen maar toegenomen! 

De ondernemer Rolf Hoogkamer onderzoekt daarom telkens weer hoe de vervallen functies in het dorp behouden kunnen blijven zodat de inwoners van Wouw hun dagelijkse boodschappen in Wouw kunnen blijven doen. 

Onder het motto “Slim boodschappen doen zonder gesjouw” heeft Jumbo supermarkten een service die je de keuze geeft om via Jumbo.com bestelde boodschappen op te halen bij een Pick-Up Point naar eigen keuze of zelfs te laten thuisbezorgen. Als je je adres of postcode invult op de site van Jumbo dan verschijnt automatisch een lijst met de dichtstbijzijnde Pick-Up Points waar je je boodschappen kunt afhalen. Niet meer vlug vlug door de winkel met een telefoon in de ene hand en een kind aan de andere hand maar lekker ontspannen de krat met boodschappen op de achterbank plaatsen en naar huis rijden maar. 

De voordelen op een rijtje

- makkelijk bestellen via Jumbo.com;

- alles staat in een stevige krat klaar als je je boodschappen ophaalt;

- ophalen waar en in een tijdsblok dat jou het beste uitkomt;

- automatisch betalen dus niet meer wachten voor de kassa rond etenstijd.

In Wouw was al jaren een Jumbo Pick-Up Point in de oude loods gesitueerd. Deze ruimte voldeed echter niet langer aan de eisen van Jumbo. Inmiddels is de loods afgebroken en wordt hard gewerkt aan nieuwbouw. De oplevering en officiële opening worden verwacht in juli of augustus 2023. Tot die tijd worden de bestellingen klaargezet in de tijdelijke tent. 

Het nieuwe Pick-Up Point Wouw 

In nauwe samenspraak met Karin van Merode-Doggen, het voor iedereen bekende gezicht van het Pick Up Point Wouw!,  is de nieuwbouw vormgegeven. De nieuwbouw levert extra magazijnruimte op en is voorzien van extra services zoals:

- 2 automaten voor statiegeldflessen en -drankblikjes;

- een Saver automaat (uitgiftepunt zakken Plastic, Blik en Drankkarton verpakkingen);

- een inleverpunt voor batterijen en elektronica-afval;

- Post-NL servicekasten. 

Nog enkele maanden wachten dus op nog meer service en gemak! 

Afbeelding