Fietsdriedaagse Heerle
Fietsdriedaagse Heerle

Fiets-3-daagse Heerle in aantocht

Algemeen

HEERLE - Na alle positieve reacties van afgelopen jaar, organiseert Stichting Heerl’k voor de tweede keer een Fiets-3-daagse voor het hele gezin. Data zijn woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 juni aanstaande.

Elke dag kan er tussen 18:00 en 19:00 uur gestart worden vanuit de Hazelaar aan Moerstraatseweg 15 om een mooie route te fietsen van ongeveer 25 km. Onderweg kom je een stempelpost tegen waar je een versnapering ontvangt. Op vrijdag 30 juni zal er een loterij plaatsvinden bij de Hazelaar en wordt de avond muzikaal opgeluisterd met een DJ. 

Wil je ook meedoen? Opgeven kan via de website www.heerlkheerle.nl of door de flyer in te vullen die op verschillende plekken worden verspreid. Voor deelnemers die niet met hun gezin meedoen, geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. Let op! Er is een maximum van 150 deelnemers.

Voor deelname aan de Fiets-3-daagse geldt een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon (voor 3 dagen). Het totaalbedrag dient de eerste avond contant te worden voldaan bij afhalen van de stempelkaart. Hiervoor ontvang je onder andere iets lekkers voor onderweg en een leuk aandenken als je minimaal 2 avonden meerijdt.  Voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: info@heerlkheerle.nl

Afbeelding