Gezellig op terras naar de band luisteren.
Gezellig op terras naar de band luisteren. Foto: AB

Zomers Rockin’ Wouw druk bezocht

Algemeen

WOUW - Het is heerlijk zonnig en aangenaam warm weer als onze verslaggever/fotograaf over de markt van Wouw loopt. Zitten is er rond de middag even niet bij want de ruim aanwezige tafels en stoelen op het middenterrein van Rockin’ Wouw zijn vol bezet. Maar er is voldoende te beleven op deze gezellige happening. 

Eerst maar even een rondje langs de bromfietsen uit de jaren vijftig en zestig die achter het voormalige stadhuis staan opgesteld. Bekende merken staan te blinken: Berini, Kreidler, Zundapp, Puch en Tomos. Uw verslaggever staat even stil bij het merk brommer die hij destijds graag wilde rijden maar niet kon betalen. Ook enkele oude “buikschuivers” brengen de bezoekers even terug in hun jeugdjaren. 

Het is ook zichtbaar genieten voor de liefhebbers van bijna historische Amerikaanse auto’s. Felle kleuren, veel blinkende bumpers en lederen stoelen en banken zijn kenmerkend voor de periode van 1950 - 1970. En allemaal in topconditie als je onder de motorkap mag kijken. Hier zijn echte liefhebbers aanwezig en dat willen ze laten zien ook.
Muziek klinkt over het terrein, net als trouwens de klokken van de Lambertuskerk. Die luiden langdurig bij het naar buiten komen van het bruidspaar van deze middag. Degenen die de kramen bezoeken laten zich er niet door wegjagen. Er wordt flink gezocht in de vele bakken (net naar die ene lp).

Ook de kinderen kunnen genieten, in de draaimolen en op het springkussen. Zelfs een “Kop van Jut” is in trek bij de kleinsten. Altijd prijs!
Aan eten en drinken is ook gedacht. Bij de bar wordt flink besteld en de frietkraam wordt niet overgeslagen. Gezelligheid alom dus in Wouw. Een compliment voor het organiserend comité. Volgend jaar komen we weer genieten van Rockin’ Wouw!

Jaren vijftig-zestig auto s
Jaren vijftig-zestig auto
Ook aan de kinderen is gedacht.
jaren vijftig-zestig auto s
aanwijsborden voor de route
Reclame op T-shirt.
Oude brommers uit de jaren vijftig-zestig