Ontmoeting, dans en beweging voor senioren.
Ontmoeting, dans en beweging voor senioren. Foto: Hans Hordijk

Dansproject met senioren

Algemeen

HEERLE - REGIO - Heb je zin in een leuke activiteit tijdens de zomermaanden? Meld je dan aan voor het nieuwe seniorendansproject, in de traditie van Festival Roosendaal Danst! 

Na veel mooie producties van de afgelopen jaren, zoals ‘Suiker en het zoete leven van Maria van Loon’ in 2023, heeft Roosendaal Danst dit jaar het seniorenproject overgedragen aan choreografen Monique Raat en Raquel de la Fuente. Dankbaar voor deze uitdaging, hebben zij heel veel zin om dit unieke project te continueren en vorm te geven. 

De Schalm

Het nieuwe dansproject gaat heten ‘De wereld aan uw voeten’. Monique en Raquel zien het choreograferen van een dansvoorstelling als een reis die ze samen met de deelnemers gaan maken. Dit zal resulteren in een mooie voorstelling op zondag 15 september in de grote zaal van De Schalm in Heerle.

Vanaf woensdagochtend 8 mei wordt er wekelijks gerepeteerd in Cultuurhuis Bovendonk te Roosendaal. De eerste repetitie wordt er uitleg gegeven over het project en gestart met de eerste danspassen. 

Iedereen met of zonder danservaring is welkom! Een beperking hoeft geen probleem te zijn, want elke senior kan aan dit project meedoen. Kom een proefles volgen en ervaar het zelf. 

Meedoen of nadere informatie? 

Zin om mee te doen en/of wil je wat meer informatie over het project? Stuur dan een e-mail naar: roosendaaldanstdoor@gmail.com