La Lisière uit Wouwse Plantage geeft een concert in De Geerhoek.
La Lisière uit Wouwse Plantage geeft een concert in De Geerhoek. Foto: La Lisière

Schrikkelconcert La Lisière in De Geerhoek te Wouw

Algemeen

WOUWSE PLANTAGE/WOUW - Damesensemble La Lisière onder leiding van Jack Buijs viert dit jaar een bijzonder jubileum. Op schrikkeldag 29 februari is het 28 jaar geleden dat het koor is opgericht. En omdat deze datum slechts eens in de vier jaar voorkomt kan het koor eindelijk weer een groots concert organiseren. 

Dit gaat gebeuren op zondagmiddag 10 maart in de Geerhoek in Wouw, de aanvang is 14.30 uur en de zaal is open vanaf 14.00 uur. Het jarige koor wil haar publiek tijdens zo’n speciale gelegenheid natuurlijk iets bijzonders aanbieden en er zal dan ook behoorlijk worden uitgepakt. Zo heeft Jack speciaal voor La Lisière weer een aantal nieuwe arrangementen geschreven. Tijdens het “verjaardagsfeest” wordt een reis langs de 28 jaar van het bestaan gemaakt. Zoals gebruikelijk zingen de dames van La Lisière alles uit het hoofd en ieder met eigen microfoon. Ook zal het koor in een aantal verschillende outfits en settings verschijnen en is er veel aandacht voor verlichting, aankleding van het podium en geluid. 

De nummers die La Lisière deze middag op het programma heeft staan zullen zowel a capella, met orkestband en met pianobegeleiding van Jack worden gezongen. De zang van La Lisière zal worden afgewisseld door jaren 60 band The Op-Sound uit Roosendaal. Kaarten kosten €10,- per persoon en dit is inclusief een kopje koffie of thee. Na het jubileumconcert kan er samen met de jarigen doorgefeest worden op de afterparty die tot uiterlijk 19.00 uur zal duren.

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@la-lisiere.nl of door te bellen met Carin Hagenaars op telefoon 06-13410019. Zie ook www.la-lisiere.nl

Afbeelding