Het gezelschap van Wouws Bont bij de bijzondere vorige voorstelling (Foto: Timo Reisiger).
Het gezelschap van Wouws Bont bij de bijzondere vorige voorstelling (Foto: Timo Reisiger). Foto: Timo Reisiger

Wouws Bont in het teken van ‘liefde’

Algemeen

WOUW - De twaalfde editie van Wouws Bont zit er aan te komen. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april vindt deze voorstelling plaats in cultureel centrum De Geerhoek aan de Kloosterstraat 21 in Wouw. Liefst vier keer wordt de show opgevoerd om op die manier zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het evenement.

Na de bijzondere voorstelling in 2022 met het verhaal over de geboorte van de Wouwse verlosser, is deze editie weer in de bekende en vertrouwde opzet met veel verschillende sketches, een hoog humorgehalte, veel Wouwse items, muziek en zelfs hier en daar een dansje. Dus een avondje of middag ouderwets lachen.

Het muzikale gedeelte van de show wordt verzorgd door muzikanten van harmonie en Malletkorps Oranje, de vereniging die dit jaar het 150-jarig bestaan viert. 

Eén van de acts van Wouws Bont staat in het teken van dit jubileum. Daarnaast is er zang van Sara van Gaans, een jong zangtalent uit Roosendaal.

Het thema van de twaalfde editie is ‘Wouws Bont, vol liefde’ en dat in de breedste zin van het woord. Een thema dat veel mogelijkheden biedt en dat zal in de voorstelling duidelijk worden.

Dit jaar zijn er vier voorstellingen: één op vrijdag 12 april om 20.00 uur en drie voorstellingen op zaterdag 13 april om 15.00, 18.30 en 21.00 uur. De voorstellingen duren negentig minuten en er is geen pauze.

Kaartverkoop

Kaarten à € 12,50 zijn vanaf zaterdag 23 maart om 10.00 uur verkrijgbaar in cultureel centrum De Geerhoek. Per persoon kunnen maximaal vier kaarten worden gekocht. 

Er is een mogelijkheid om te pinnen of te betalen via een QR-code, maar contant betalen kan uiteraard ook.