Spanning bij de wedstrijd Rimboe tegen Groede in de nacompetitie.
Spanning bij de wedstrijd Rimboe tegen Groede in de nacompetitie. Foto: Bep Tielemans

Amateurvoetbal gaat op vakantie

Algemeen

REGIO WOUW - De beslissingen zijn gevallen in het amateurvoetbal. Soms al in de reguliere competities, soms ook in de nacompetities. De meeste amateurclubs gaan nu een maandje op vakantie en beginnen rond 1 augustus weer met de trainingen.

SC Kruisland 

 Kruisland pakte de titel in de eerste klasse en komt volgend seizoen uit in de vierde divisie. Bijna niemand geloofde nog in het kampioenschap voor de laatste competitieronde. Concurrent Nemelaer hoefde alleen maar te winnen en zou dan op doelslado kampioen zijn. In die laatste competitiewedstrijden verloor Nemelaer van Erp en Kruisland veegde TAC van de mat. Volgend seizoen komt Kruisland in ieder geval Unitas Etten-Leur en RKSV Halsteren tegen. Prachtige affiches voor West-Brabant. 

Cluzona

Cluzona speelde in de nacompetitie voor promotie. Bij TSC in Oosterhout verloor Cluzona met het kleinst mogelijke verschil (1-0). In de tweede klasse gaat Cluzona komend seizoen ongetwijfeld weer voor de promotieplaatsen. 

Rimboe

Periodekampioen Rimboe uit Wouwse Plantage was thuis te sterk voor Groede (3-2). Tegen Berkdijk werd thuis met 2-1 gewonnen. Op neutraal terrein ging het tegen Sprundel om promotie. Rimboe gaat naar de derde klasse. 

NSV

NSV wist het net niet te redden en een paar wedstrijden voor het einde was wel duidelijk dat er een degradatie aan zat te komen. Met eigen mensen promoveren is volgend seizoen de opdracht.

HSC

HSC heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Volgend jaar iets langer meedoen voor de prijzen en toch ook de scoringskansen iets beter benutten. 

SC Welberg

SC Welberg wil uit de kelder van de zaterdag vierde klasse. SC Welberg is een prachtige vereniging met een mooie accommodatie maar de resultaten blijven achter. 

Volgend seizoen gaat SC Welberg verrassen. Let maar op!

Vivoo

Vivoo uit Huijbergen had tegen het eind van de competitie nog een opleving, maar al bij al is er toch te wisselvallig gepresteerd. Volgend seizoen vol gas voor de titel.  

Excelsior Essen

Excelsior Essen is een echt middenmoter in de derde provinciaal. De negende plaats in de competitie moet toch iets beter kunnen. Volgend seizoen top 5? 

Moerstraten

Moerstraten staat niet meer in de standaardcompetitielijstjes omdat daar alleen nog in de B-categorie gespeeld wordt. 

Hier is niks op tegen overigens, zolang de spelers maar plezier hebben in de voetbalsport. 

Rimboe
Rimboe
Rimboe
Rimboe
Rimboe
Rimboe
Rimboe
Afbeelding
Spanning bij de wedstrijd Rimboe tegen Groede in Wouwse Plantage.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding