Natuurlijk ontbreekt de Wouwse Maarten van Rossem niet bij de 'Snuggerste Wouwenaar'.
Natuurlijk ontbreekt de Wouwse Maarten van Rossem niet bij de 'Snuggerste Wouwenaar'.

Strijd om titel ‘Snuggerste Wouwenaar’

Algemeen

WOUW - De strijd om de titel ‘Snuggerste Wouwenaar’ barst op 24 en 25 november los in café-zalen Donkenhof. Iedereen dan meedingen naar deze titel. Het is dé kans om je intelligentie en gevoel voor humor te tonen!

Op beide avonden wordt een quiz gehouden die een persiflage is op de bekende tv-quiz ‘De slimste mens’ met uiteraard de nodige humor. Natuurlijk ontbreekt de Wouwse Maarten van Rossem niet, compleet met bel en glas water en natuurlijk in zijn zwarte trui, zwarte broek en met stoppelbaard.

De avond wordt verzorgd door de Stichting Wouw Doet in samenwerking met een aantal coryfeeën van de jaarlijkse tonpraatavonden, die ook te zien zijn in Wouws Bont. Het wordt een avond vol slimme vragen, afgewisseld met de nodige humoristische sketches, die al een sensatie op zich beloven. 

Iedereen kan meedoen en de avond start met een algemene ronde om een select groepje te selecteren voor de beslissende ronden. Na een aantal ronden zal aan het einde van iedere avond de ‘snuggerste Wouwenaar’ bekend zijn. Op zaterdagavond zal de ‘snuggerste’ van vrijdag het in een spannende eindronde opnemen tegen de ‘snuggerste’ van zaterdag, zodat uiteindelijk een persoon zich echt ‘De snuggerste Wouwenaar’ mag noemen. 

De avonden beginnen om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. Er is voor elke avond een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Die toegangskaarten voor één van de avonden kosten slechts € 15 en dat is inclusief drie consumpties.
De opbrengst van de avonden komt ten goede aan de Stichting Wouw Doet, zodat zij weer een aantal mooie maatschappelijke activiteiten in de voormalige gemeente Wouw kan ondersteunen. De kaartverkoop was eerder deze maand, maar mogelijk zijn er nog kaarten over en die kunnen op de dag zelf gekocht worden of bij Donkenhof worden afgehaald.