Kunst- en Atelierroute Wouw.
Kunst- en Atelierroute Wouw.

Kunst- en Atelierroute Wouw

Algemeen

WOUW - Voor de vijfde keer wordt in het weekend van 3 en 4 juni weer de Kunst- en Atelierroute georganiseerd. De route is niet alleen in Wouw, maar ook in de omliggende dorpen Heerle en Wouwse Plantage. Hier zijn verschillende ateliers en locaties dit weekend geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is overal uiteraard gratis. 

Aan de kunstroute doen 25 kunstenaars mee op acht locaties. Verschillende kunstenaars openen in dit weekend de deuren van hun atelier. 

Er zijn diverse locaties in Wouw. In de Schalm (kerk) in Heerle zijn verschillende kunstenaars ondergebracht en ook in Wouwse plantage zijn een aantal kunstenaars die hun atelier openen in dit weekend. 

 

Gratis boekje 

In Wouw en omstreken zijn er veel kunstenaars werkzaam op verschillende gebieden van kunst. 

Alle locaties zijn goed zichtbaar door middel van de vlag. Deze is speciaal ontworpen om bij alle activiteiten die door Cumawo georganiseerd worden, goed herkenbaar te zijn. 

Verder zal er in dat weekend ook een pendelbus rijden tussen de verschillende locaties, waarbij men gratis kan op- en afstappen. 

Er is ook weer een gratis boekje verkrijgbaar met alle deelnemers en locaties. 

Dat boekje is verkrijgbaar bij het VVV in Wouw en bij de deelnemers en tijdens dat weekend ook bij Markant in de expositieruimte waar op dit moment Catja Nijboer (schilderijen) en Kiona van Herwijnen (sieraden) exposeren. 

Kunst- en Atelierroute Wouw.