De Wouwse Aanspanning Menners & Ruiters organiseert ritten in de omgeving.
De Wouwse Aanspanning Menners & Ruiters organiseert ritten in de omgeving. Foto: Jolanda Hugens Kommers

De Wouwse Aanspanning Menners & Ruiters groeit

Algemeen

HALSTEREN - De Wouwse Aanspanning Menners & Ruiters ervaren een nieuwe dynamiek. “Onze eerste jaarvergadering op vrijdag 23 februari was een groot succes. Ons ledenaantal schoot omhoog van 20 naar 32”, deelt een enthousiaste Miranda Franken, de nieuwe voorzitter van de club, mee.

De vereniging hing aan een zijden draadje, maar Miranda greep resoluut in, vastberaden om nieuw leven in te blazen. “We overwogen even een frisse start met een nieuwe vereniging, maar kozen voor een doorstart om gedoe te vermijden. Nu staan we sterk met 32 leden en kijken uit naar nog meer leden”, verklaart ze. 

Vroeger was lidmaatschap beperkt tot inwoners van Zuidwest-Brabant en enkel voor aangespannen rijders. “Nu verwelkomen we ook ruiters, en het maakt niet uit waar je vandaan komt. Ons doel? Maandelijkse ritten, jaarlijkse wedstrijden, en vooral veel gezelligheid en saamhorigheid. Paardenliefde verbindt ons allen.”

Openingsrit

Op zaterdag 30 maart trapte De Wouwse Aanspanning Menners & Ruiters af met de openingsrit nabij Halsteren. “We plannen ritten voornamelijk op zaterdagen om iedereen de kans te geven mee te doen. Ons doel is om rekening te houden met alle leden, want de club is er voor ons allemaal.” 

Heb je interesse in een rit of wil je lid worden? Neem dan contact op met Miranda Franken, telefoon: 06-20417132.